Cursus insolventierecht

Op het terrein van het insolventierecht ontwikkelen en organiseren wij cursussen voor twee doelgroepen: juristen en fiscalisten & accountants.

Cursus insolventierecht voor juristen

Voor de juristen met een ondernemings- of insolventiepraktijk is de insteek van een cursus insolventierecht om een basis of juist verdieping aan te brengen bij een bepaald insolventierechtelijk thema. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Faillissementsafwikkeling, Fiscale invorderingsaspecten bij de Faillissementsafwikkeling of de vierdaagse Financiƫle & Fiscale aspecten van Insolventies. Maar ook de masterclass Europese Insolventieverordening.

Cursus insolventierecht voor fiscalisten en bedrijfseconomen

Voor fiscalisten, accountants en bedrijfseconomen is de insteek van een cursus insolventierecht niet alleen verdieping van de juridische kennis, maar ook toepassing in de praktijk. Dus uitwisselen van casuĆÆstiek en behandelen van praktijksituaties.

PE-punten

In het kader van permanente educatie verstrekken wij voor de cursus insolventierecht PE-punten voor advocaten (NOvA), fiscalisten (FB, CB en NOAB) en accountants (NIVRA en NOVAA 2e categorie).

Incompany

Veel van onze cursussen geven wij ook incompany of in de regio. Toegespitst op wensen en verwachtingen van die specifieke organisatie of samenwerkingsverbanden.

Bekijk het cursusaanbod

Wanneer u uw kennis wilt bijspijkeren met een cursus van Permeduc, kunt u zich inschrijven via de website voor een cursus insolventierecht.