Maatwerk

Een nieuwe cursus op maat voor uw organisatie?

U signaleert een opleidingsbehoefte intern, maar kan daar geen geschikte cursus of opleiding voor vinden? Onze opleidingsmanagers helpen u graag bij het vaststellen van het gewenste doel en ontwikkelen een nieuwe cursus of opleiding.

Dit lijkt een kostbaar traject, maar de prijzen zullen u aangenaam verrassen. Het is tenslotte dagelijks werk van ons en er is geen rechtsgebied waar wij geen kennis of netwerk in hebben.

Samen met andere organisaties?

Heeft u contacten met gelijksoortige organisaties in uw regio? Waarom maken wij dan niet een aanbod van nieuwe cursussen in uw regio? Eenmalig of jaarlijks terugkerend? Dat scheelt enorm in de kosten!

Dat doen wij bijvoorbeeld ook voor fiscalisten in de drie Noordelijke provincies (zie bij cursusaanbod de cursussen in Assen). Zij geven ons per jaar vier onderwerpen op en wij ontwikkelen de cursussen op het gewenste niveau en met de juiste verhouding tussen theorie en praktijk. Doordat zij ‘toezeggen’ naar de cursussen toe te komen, hoeven wij geen dure folders en marketingacties te doen. De kosten van een cursus halveren daardoor.

Een Academy of jaarlijks opleidingstraject in huis?

Steeds meer organisaties besteden het interne opleidingstraject aan ons uit. Jaarlijks worden dan onderwerpen, leerdoelen en wensen (al of niet door ons) geïnventariseerd en volgt er een lijst met gewenste cursussen. Wij regelen alles van docenten, afstemmen inhoud op leerdoel etc.

Eén van onze vaste klanten is het Juridisch Loket. Met ruim 300 juridisch medewerkers die op vrijwel ieder rechtsgebied een vraag kunnen verwachten. Jaarlijks wordt geïnventariseerd op welke rechtsgebieden een update of verdieping nodig is.

Direct doen

Neem voor meer informatie contact op met Permeduc op 055 – 534 63 12 of stuur een e-mail naar info@permeduc.nl.

Kijk ook eens bij referenties voor een reactie van onze klanten en opdrachtgevers.