Over Permeduc

Waarom een cursus of congres via Permeduc?

“Hoe groter de groep deelnemers, hoe kleiner het toegenomen intellect na afloop”

Iedere bijeenkomst die u volgt draagt bij aan het vergroten van uw kennis. Een Permeduc bijeenkomst gaat van daaruit verder. Het leerdoel van iedere Permeduc bijeenkomst is het vergroten van kennis én inzicht in het vakgebied of het thema. Inzicht geeft namelijk een voorsprong. Vanuit het kennen naar het kunnen. Daarvoor is het nodig om de kennis vanuit diverse invalshoeken te bekijken en te bespreken. Wij bieden incompany cursussen en congressen met docenten die de praktijk centraal stellen. Uw praktijk.

Vereisten voor inzicht

Permeduc werkt met docenten pur sang. Bekende of juist eens een onbekende spreker die de deelnemers vraagt mee te denken over de achtergrond van zaken, over de gevolgen van een uitspraak of de implicaties van een trend. Of aan de hand van stellingen of casuïstiek de bij deelnemers aanwezige kennis toetst. Een Permeduc cursus maakt het de deelnemers niet makkelijk. Op welk niveau de cursus ook wordt gegeven, deelnemers ontvangen vooraf digitaal documentatiemateriaal. Deze wordt bekend verondersteld voor aanvang van de cursus.

Leeromgeving

Indien mogelijk vinden onze cursussen plaats in een prettige leeromgeving. Dat zijn zaaltjes waar de docent in direct contact staat met de cursisten. Een gemoedelijke of inspirerende omgeving, zelf een kopje koffie inschenken, iets lekkers bij de koffie en vooral op een ontspannen manier bijscholen. Voor congressen en symposia zoeken wij een locatie die past bij de deelnemers en waar zij graag wat tijd doorbrengen. Dat kan superstrak en modern zijn of landelijk en klassiek. 

Dienstverlening

U kunt een beroep doen op Permeduc voor diverse zaken. Onze opleidingsmanager, Charlotte van der Mijn, adviseert over uw intern scholingsaanbod, van strategisch plan tot opzetten van cursussen en scholing. Zowel klassikaal als digitaal. Wij kunnen ook de werkzaamheden van uw eigen opleidingsmanager of cursuscoördinator overnemen bij (tijdelijke) afwezigheid. 

Daarnaast is Permeduc een professioneel congresbureau. Wilt u zelf een symposium of congres organiseren, maar weet u niet waar u allemaal rekening mee moet houden? Op zoek naar een bureau dat de gehele organisatie uit handen neemt? Voor meer informatie of een offerte bel met Permeduc op 055 - 534 63 12 of stuur een mail naar info@permeduc.nl

Wie zit er achter

Permeduc, Instituut voor Permanente Educatie, is in 2005 opgericht door Charlotte van der Mijn. Zij startte haar carrière in het opleidingenveld in 1990 bij het Institute for International Research als seminar manager en inhouse training consultant. Daarna werkte zij vijf jaar als senior congresmanager bij Sdu/Vermande Studiedagen en was zij 7½ jaar manager van Kluwer Juridische Opleidingen. De wens om kwalitatief hoogwaardige cursussen te combineren met het verkrijgen van praktisch inzicht, met docenten pur sang in een prettige leeromgeving en wat meer aandacht voor de cursisten, heeft haar doen besluiten een nieuw instituut op te richten. 

Van 2006 tot 2018 bood Permeduc jaarlijks een groot aanbod van cursussen voor HR / P&O, juristen en fiscalisten. Vanaf 2018 richt Permeduc zich primair op het ontwikkelen en organiseren van (incompany) cursussen, adviseren en ondersteunen van opleidingsbeleid en de ontwikkeling en organisatie van symposia en congressen. 

 

Contactgegevens

Permeduc, Charlotte van der Mijn

Adres: Zwaluwweg 13, 7331 ST Apeldoorn. Telefoon 055 - 534 63 12 / 06 - 54 25 10 27. Via e-mail bereikbaar info@permeduc.nl of cvandermijn@permeduc.nl

 

Permeduc heeft ING bankrekeningnummer NL97INGB0007394427, BTW nummer NL 1705.66.675.B01 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08141399.