PE-punten

Permeduc, Instituut voor Permanente Educatie, richt zich op het permanent bijscholen van professionals waarbij PE-punten verdient kunnen worden. Voor diverse doelgroepen en op divers niveau's worden pe cursussen en opleidingen ontwikkeld en georganiseerd. Vaak om de inhoudelijke kennis op peil te houden, maar bijna altijd met een praktisch component. Dus kleinere groepen, behandeling van casuïstiek en dat in een rustige (groene) leeromgeving.

Op het terrein van permanente educatie (PE) ontwikkelen en organiseren wij cursussen voor twee doelgroepen; juristen en fiscalisten & accountants.

Voor de juristen bieden wij PE-cursussen die voldoen aan de verordening permanente opleiding van de Orde van Advocaten (PO), door wie wij erkend zijn. Dat geldt in veel gevallen ook voor het stagiaire onderwijs (VSO), waar strengere regels voor gelden.

Voor fiscalisten, accountants en bedrijfseconomen bieden wij cursussen op diverse niveaus. Bijna al onze cursussen zijn voorgelegd aan de diverse verenigingen en zijn voorzien van pe punten van o.a. FB, CB, NOAB en NIVRA en NOVAA (2e categorie).

Haal PE-punten incompany

Veel van onze PE-cursussen geven wij ook incompany of in de regio. Toegespitst op wensen en verwachtingen van die specifieke organisatie of samenwerkingsverbanden is het mogelijk PE-punten te halen.

Cursussen voor PE-punten

Haal uw PE-punten met een van de cursussen van Permeduc. Ontdek nu ons aanbod permanente educatie cursussen.