Permanente Educatie

Permeduc, Instituut voor Permanente Educatie, richt zich op het permanent bijscholen van professionals. Voor diverse doelgroepen en op divers niveau worden permanente educatie cursussen en opleidingen ontwikkeld en georganiseerd. Vaak om de inhoudelijke kennis op peil te houden, maar bijna altijd met een praktisch component. Dus kleinere groepen, behandeling van casuïstiek en dat in een rustige (groene) leeromgeving.

Op het terrein van permanente educatie ontwikkelen en organiseren wij cursussen voor twee doelgroepen: juristen en fiscalisten & accountants.

Permanente educatie voor juristen

Voor de juristen bieden wij permanente educatie die voldoet aan de verordening permanente opleiding van de Orde van Advocaten (PO), door wie wij erkend zijn. Dat geldt in veel gevallen ook voor het stagiaire onderwijs (VSO), waar strengere regels voor gelden.

Permanente educatie voor fiscalisten en accountants

Voor fiscalisten, accountants en bedrijfseconomen bieden wij permanente educatie op diverse niveaus. Bijna al onze cursussen zijn voorgelegd aan de diverse verenigingen en zijn voorzien van permanenete educatie punten van o.a. FB, CB, NOAB en NIVRA en NOVAA (2e categorie).

Permanente educatie incompany

Veel van onze permanente educatie cursussen geven wij ook incompany of in de regio. Toegespitst op wensen en verwachtingen van die specifieke organisatie of samenwerkingsverbanden.

Cursusaanbod bij Permeduc

Geïnteresseerd in permanente educatie? Bekijk dan ons volledige cursusaanbod en schrijf u direct in via onze website!